WWW.PROSTATITA-CRONICA.COM
Ultimele subiecte
» POVESTEA MEA
Mar 22 Mai 2018 - 13:04 Scris de George 2014

» TAVANIC ATENTIE !
Dum 20 Mai 2018 - 11:28 Scris de tudor16

» Probleme dupa masaj prostatic
Dum 20 Mai 2018 - 11:23 Scris de tudor16

» Pc abacteriana
Dum 20 Mai 2018 - 11:17 Scris de tudor16

» PROBLEME DE ERECTIE SI EJACULARE
Dum 20 Mai 2018 - 11:07 Scris de tudor16

» Scoaterea prostatei
Sam 19 Mai 2018 - 11:08 Scris de tudor16

» Boala autoimuna?...
Sam 19 Mai 2018 - 2:33 Scris de tudor16

» Injectii prostata Guercini
Sam 19 Mai 2018 - 2:18 Scris de tudor16

» Postatita cu chlamydia
Sam 19 Mai 2018 - 1:52 Scris de tudor16


Terapia cu urina

In jos

Terapia cu urina

Mesaj Scris de brahmachari la data de Joi 1 Noi 2012 - 9:00

Recent am citit mai multe lucruri bune despre terapia cu urina.
Probabil unora li se va parea din start ceva aberant, scarbos s.a.m.d
Lucrurile nu sunt chiar asa de nashpa cum par la prima vedere.
Am inceput sa traduc o carte despre terapia cu urina pe care am pus-o pe internet.
Cazurile prezentate in carte sunt mai mult decat incurajatoare... sunt prezentate cazuri ale unor oameni carora medicina obisnuita le mai daduse doar cateva zile de trait si care s-au rezolvat complet prin post cu urina si apa de izvor.
Puteti sa o descarcati de aici:
mediafire.com view/?1y49o87uuizpha5
Alte carti despre terapia cu urina in engleza si romana unele gasiti aici:
mediafire.com ?q606nhe2io0lq
Doua articole din formula as:
http://www.formula-as.ro/2001/482/forma-maxima-19/forma-maxima-2567
http://www.formula-as.ro/2001/484/forma-maxima-19/forma-maxima-2602

Din experinta personala... am tinut duminica toata ziua post cu apa si urina (se recomanda folosirea jetului din mijloc) si seara am mancat.
Cel mai nashpa lucru mi se pare gustul ... este amara (un altfel de amar decat berea) si greu de baut.
Ieri am inceput un post de mai multe zile (nu stiu cat o sa reusesc sa stau nemancat).
Astazi este a doua zi... in continuare gustul este nasol (amar) si urina e galbioara. Din ce am citit ar trebui sa devina din ce in ce mai clara cu cat bei mai multa.
Din cand in cand mai beau si apa minerala. Uneori vezica se umple destul de repede (chiar si la o jumatate de ora). De obicei in jur de o ora.
Le-am incercat pe toate pana acum... mai ramane sa vad ce e si cu terapia asta.
O sa mai pun 2 posturi mai jos doua capitole despre boli venerice.
ps. sper ca administratorul sa nu stearga subiectul asa cum a facut cu cel despre alimentatie.
avatar
brahmachari

Sex : masculin Mesaje : 109
Data de inscriere : 21/01/2011
46
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Un caz de orchită

Mesaj Scris de brahmachari la data de Joi 1 Noi 2012 - 9:03

Capitolul XII
BOLILE VENERICE

Dr. Bosanquet și Eyre în cartea lor „Seruri, Vaccinuri și Toxine” au fost constrânși să admită: „Nu poate fi negat faptul că într-un anumit număr de cazuri injecția cu anti-toxine pentru difterie a fost urmată de moarte atribuită acțiunii serului.” Una din aceste tragedii, cea mai timpurie și probabil cea mai tristă a căzut asupra Dr. Langenhans din Berlin. Deoarece unul din servitorii lui s-a îmbolnăvit de difterie, ca o măsură de precauție, el și-a inoculat copilul perfect sănătos de un an și nouă luni. În câteva momente nefericitul copil era mort. Ironia acestui fapt este că nu a existat nici cea mai mică dovadă că copilul ar fi contactat boala, văzând că germenii difteriei pot fi găsiți în gâturi destul de sănătoase, și în asemenea medii sunt inofensivi și sunt mulți alți presupușiș germeni mortali. Dar, nu sunt doar injecțiile pentru difterie care s-au dovedit fatale, pentru că sute de morți, multe dintre ele instantanee, au rezultat din folosirea salvarsan, altfel numit „606” în tratamentul sifilisului. În ciuda acestor fapte, la fel cum imunizarea împotriva difteriei este recomandată, salvarsan a fost lăudat ca fiind cura prin excelență pentru bolile venerice.

Despre sifilis citim: „Indiferent dacă a fost tratat sau nu, pacientul este întotdeauna pasibil să dezvolte simptome nervoase. Acestea sunt cele mai serioase din toate complicațiile de sifilis și cele mai comune sunt în general paralizia și ataxia locomotoare. Ele de obicei apar la aproximativ zece ani după infecție. În general în cazul paraliziei apare demența progresivă, de obicei cu o formă de exaltare. Vorbirea este ezitantă, și tremurătoare. Mușchii feței și limba prezintă pareze cu tremurături.... Mai târziu puterile mușchilor devin gradat slăbilte până când apare paralizia mai mult sau mai puțin generală. Aceasta este un tablou neplăcut și trist. Însă eu sugerez că efectele oribile ale bolilor venerice sunt rezultatul tratamentului de suprimare. Ce este la urma urmei sifilisul? Este doar rezultatul unei ortăviri care este absorbită în trup, și de aici tratamentul rațional este să elimin otrava din trup.

Cum Profesia Medicală își rezervă dreptul să trateze bolile venerice și are clinici pentru acest scop, eu ca om obișnuit, sau ca un naturopat așa cum sunt numit uneori, nu am dreptul să tratez așa ceva. În același timp sunt oameni, care auzind de terapia cu urină prin pamfletele dl. Baxter și prin alte canale, au început să se trateze singuri.

Voi da aici cazul unui bărbat care a luat boala venerică în Franța în timpul războiului (1918). El, apropos, suferea de mai mult timp de psoriazis, care era suprimat cu alifii cu ierburi. Acest bărbat, încă tânăr, știa ceva desper metodela Naturale de vindecare și s-a străduit să își trateze boala venerică cu postul cu apă pentur o vreme în speranța că o va „înfometa”. După un post de 11 zile, totuși, simptomele, departe de a fi mai bune, erau decisiv mai rele. Atunci a descoperit carticelele lui Baxter. A decis să continue postul, dar cu adăugarea folosirii interne și externe a urinei proprii. Rezultatele au fost mulțumitoare până la extrem; la sfârșitul celor zece zile nu mai era nici un semn de boală venerică și psoriazisul se îmbunătățise considerabil. Cu toate astea, a decis să continue postul cu urină până când toate urmele de pe piele au dispărut. Aceasta a durat încă o săptămână, și era liber de orice probleme. Și nu doar asta, dar de asemenea privrea, auzul și simțul gustului și mirosului deveniseră mai acute decât erau în mulți ani.

Majoritatea oamenilor sunt acum familiari cu metodele ortodoxe de tratate cu bolile venerice. Suferinzii sunt invitați să meargă la clinici unde sunt tratați cu injecții. Tratamentul poate dura o perioadă de luni sau săptămâni. Dar deși membrii clasei sărace pot să meargă la aceste clinici, în speciali în orașele mai mici preferă să fie tratați de proprii doctori, pentru că sunt stânjeniți să meargă într-un loc unde sunt recunoscuți. În orice caz, întrebarea gravă pe care cineva o poate pune este: Care sunt efectele secundare ale injecțiilor? Una este să tratezi boala, dar nu este același lucru să vindeci permanent pacientul a scris Dr. W.H. White:„Medicina ignoră integritatea individului și tratează boala ca o entitate separată.” Astfel sunt remedii tabulate pentru orice problemă de la reumatism la sifilis: dar așa cum arată homeopații, ceea ce alopații numesc reumatism poate avea douăzeci de cauze diferite și din acest motiv numele bolii nu are o importanță reală. Din punctul meu de vedere, aș adăuga că nici metoda de contactare a bolii nu este aceiași.

Pentru a reveni la cazul de boală venerică citat. Dacă tânărul în chestiune ar fi folosit terapia cu urină de la început în locul metodelor naturale sunt convins că ar fi fost vindecat mai curând. Din ceea ce am putut să adun de la cei care au încercat terapia cu urină singuri, am un motiv bun să cred ca în stadiul inițial al bolilor venrice, sau în primele săptămâni, vindecările au avut loc în 48 până la 96 de ore; asta în condițiile în care nu a fost complicată de tratamentul obișnuit. Dar desigur pentru că este ilegal pentru mine să tratez această afecțiune nu sunt în poziția să ofer istorii ale altor cazuri. Totuși, să excludem din aceste pagini mențiunea unor asemenea boli pentru că Profesiunea Medicală are dreptul să le trateze cu propriile metode ar lăsa lucrurile pe jumătate făcute. Considerând că o proporție din cazurile de orbi, surzi, deficienți mintal și ologi își datorează dizabilitățile bolilor venerice este de datoria oricui, fie doctor sau om obișnuit, care a găsit mijloace de vindecare, să facă cunoscută descoperirea astfel încât doctorii să o folosească dacă doresc. Ceea ce trebuie să ținem minte este că măsurile folosite pentru tratarea bolilor venerice, la fel ca altele, sunt găsite ca fiind nesatisfăcătoare poate, și atunci sunt înlocuite de alte metode. Deși este îndoielnic dacă clinicile vor fi pregătite să încerce terapia cu urină, unii doctori privați poate că vor binevoi să facă o încercare. Doar timpul o poate spune. Pot adăuga, apropos, că deși doctorii nu realizează valoarea completă a urinei, sunt cei care au indicat că dacă bărbații ar urina imediat după coitus, riscul contactării bolilor venerice ar fi minimalizat. Fost Dr. Baxter J.P. avea dreptate când publica faptul că printre alte lucruri urina posedă puternice proprietăți antiseptice.
avatar
brahmachari

Sex : masculin Mesaje : 109
Data de inscriere : 21/01/2011
46
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Re: Terapia cu urina

Mesaj Scris de brahmachari la data de Joi 1 Noi 2012 - 10:37

CAPITOLUL XI
Un caz de orchită
Orchita este o plângere de agonie în care testiculele se umflă, și uneori capătă ulcerații. Poate fi cauzată de răni, de gonoree sau poate apărea în urma unui atac de oreion. În cele mai severe forme, totușiș, este o boală comparativ rară în acestă țară (Anglia). Doctorul care a fost chemat a adoptat un punct de vedere serios și a dat victimei doar câteva zile de trăit. Când, după o zi depărtare de casă, l-am văzut pentru prima dată – avea 19 ani – intestinele nu au funcționat timp de o săptmână iar rinichii de 72 de ore. O parte a trupului era umflată ca și când cineva ar fi pus o minge de fotbal sub piele. Testiculele erau mari ca două mingi de tenis și glanda penisului avea 30 cm în lungime și solidă ca un creion de plumb și sucită precum un tirbușon; mai mult devenise negru. Gemetele victimei și schimonoselile în agonie erau groaznice. Deși timp de trei zile nu mâncase nimic și abia băuse câțiva litri de apă umflăturile și distorsionările doar se măriseră. Pentru că nu elimina propria lui urină pe care să o poată bea, am fost oligat să îi dau din a mea.

La două ore după prima înghițitură, glanda penisului arăta semne de trecere la normal încât putea să elimine ceva urină cam două cești mici în total. Era groasă, noroioasă și concentrată ca un terci amestecat cu sânge, foarte închisă la culoare și foarte urât mirositoare. În ciuda acestui fapt a băut-o fără nici o grimasă sau mumur. Patru ore mai târziu a eliminat aproape o jumătate de litru de aceiași apă cu aspect urât și rău mirositoare, pe care de asemenea a consumat-o fără nici o grimasă. M-a informat că nu putea să o guste din cauza stării palatului din cauza acizilor care se ridicau din stomac. Asta, apropos, poate să apară în timpul postului.

Două ore mai târziu pacientul a avut un scaun copios și foarte ofensiv, egalul a ceea ce nu am văzut în 27 de ani de experiență în care am tratat boli. În timpul evacuării ceva urină a fost eliminată care a fost consumată de pacient. După ce l-am dus înapoi în pat, putea acum să stea comfortabil întins, în timp ce înainte genunchii erau trași către abdomen, precum oamenii suferinzi de peritonită sau apendicită. Nu mai avea dureri, la opt ore după ce a luat prima înghițitură de urină. Acum am pus cârpe îmbibate în urină veche pe abdomenul lui, pe piept și pe cap și pe picioare și mâini. Intestinele au răspuns tratamentului și lucrau liber și fără durere, evacuările fiind aproape ca apa.
După patru zile elimina 11 litri de urină în 24 de ore; pe care a consumat-o toată (se recomandă jetul din mijloc).

Acum a apărut o revenire a bolii. În a cincea zi am fost chemat la Mancester cu afaceri și în absența mea un doctor prietenos l-a convins să consume o lingură de grâu măcinat cu apă. Rezultatul a fost dezastruos. Curgerea urinei a încetat și în 16 ore toate simptomele precedente au revenit, deși într-o manieră mai puțin gravă. Nu am fost nimic de făcut decât să reâncepem tratamentul din ou.

Pacientul a întrerupt postul în ziua 17 cu suc de portocale la amiază, o portocală întreagă la ora 2 p.m. și una la 4 p.m. La ora 8 p.m. un pahar plin de lapte proaspăt. A dormit bine în timpul nopții.

Din ziua 18 până in ziua 25 dieta a constat în alimente cum ar fi, carne de vițel, pește la aburi, cartofi în coajă, ouă bătute, pere și alte fructe, salate, roșii și nimic altceva.
În ziua 26 pacientul era înapoi la servici vindecat complet. Asta a fost acum mulți ani. Acum are 40 de ani, trăiește cu o dietă echilibrată, își bea propria „apă a vieții” și se bucură de o sănătate perfectă.

Pot să menționez că fostul doctor Rabagliati a fost așa de impresionat de acest caz că a trimis o relatare detaliată la patru jurnale medicale în Anglia și S.U.A. Niciunul din ele nu l-a publicat. Aluzii la vindecările făcute de oamenii obișnuiți nu sunt binevenite în jurnalele medicale. Publicațiile medicale au politici la fel ca ziarele cotidiene. Faptul că un lucru poate fi adevărat sau folositor pentru ajutorarea semenilor joacă un rol secundar cu editorii jurnalelor medicale ortodoxe. Acesta este un lucru nefericit, pentru că este desigur obstructiv pentru progres și luminarea medicală, o chestiune care a fost recunoscută de către Practicanții Asociației de Sănătate. Intradevăr, în Jurnalul Practicanților de Sănătate găsim articole despre homeopatice, naturopatie, ierburi, osteopați, practicanți yoga, biologiști, biochimiști etc. – este lăudabilă credința că sunt multe alte căi către sănătate și multe mijloace de a trata boala.
avatar
brahmachari

Sex : masculin Mesaje : 109
Data de inscriere : 21/01/2011
46
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Re: Terapia cu urina

Mesaj Scris de brahmachari la data de Mier 7 Noi 2012 - 5:29

va recomand cartea: Urina - apa sfanta
Eu am luat-o de aici:
http://www.emag.ro/urina-apa-sfanta-harald-w-tietze-mix973-8471-42-7/pd/EKS850BBM/
As vrea sa o scanez dar din pacate pentru scanerul meu Genius 1200EX nu gasesc driver de windows 7. Daca va pricepeti careva si stiti vreun driver compatibil dati un mesaj privat.
Bafta si sanatate.
avatar
brahmachari

Sex : masculin Mesaje : 109
Data de inscriere : 21/01/2011
46
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Re: Terapia cu urina

Mesaj Scris de brahmachari la data de Mier 7 Noi 2012 - 5:56

Copiez aici un scurt fragment din carte despre cata urina trebuie consumata... daca va este scarba sa o beti cu paharul puteti incerca cu cateva picaturi:

Dozajul depinde de nevoile sau de scopul pe care si-l propune fiecare, dar si de forma terapeutica adoptata: urina proaspata sau picaturi homeopatice. Cantitatea de urina depinde in principal de starea de sanatate a omului, daca acesta practica urinoterapia numai pentru a-si mentine aceasta stare sau dacă dorește să își vindece una sau mai multe boli. Cantitațile pe care le recomandam în continuare se refera în principal la mentinerea starii de sanatate ai la rezolvarea problemelor minore de sanatate. Pentru cei care doresc sa se vindece de anumite boli mai grave vom indica dozajele intr-un capitol ulterior.
Orice om difera de altul. Oamenii reactioneaza si se hranesc diferit. De aceea, urina lor difera de la o zi la alta. În plus, concentratia urinei va diferi foarte mult in functie de cantitatea de lichide bauta. Daca este prea concentrata, din cauza ca omul nu bea suficiente lichide sau nu transpira prea mult, urina poate fi diluata cu apa.
Urina proaspăta: Dozajul cel mai obisnuit de urina proaspata este de 200-300 ml, din partea de mijloc a jetului de dimineata. Singura exceptie se refera la femeile gravide, asa cum am precizat in capitolul referitor la Precautii.
Urina homeopatica trebuie luata din ora in ora prin plasarea sub limba a trei picaturi de tinctura. Daca se constata o imbunatatire a starii de sanatate (de pilda a unei alergii), picaturile pot fi luate in intervale ceva mai rare. De regula, sistemul imunitar preia controlul dupa trei zile de tratament, iar acesta poate fi oprit.
Picaturile de urina: picaturile de urina trebuie aplicate sub limba. In loc sa bea o cantitate mai mare pacientul poate folosi doar o cantitate infima, de 1-20 de picaturi, introduse sub limba cu o pipeta.
Urina colectata pentru picaturi trebuie sa faca parte tot din jetul de dimineata.
Cantitatile recomandate sunt: in prima zi 1-5 picaturi, in a doua zi: 5-10 picaturi, iar in a treia zi tot 5-10 picaturi, dar de doua ori pe zi, dimineata, imediat dupa trezire și seara inainte de culcare.
Acest dozaj poate fi mentinut apoi pana la rezolvarea completa a afectiunii. La nevoie el poate fi crescut.
Pentru informatii suplimentare, consultati capitolul referitor la Tehnicile de urinoterapie.
----------------------------------
Puteti incepe cu picaturi... eu nu cred ca o sa muriti daca luati cateva picaturi de urina cu pipeta dimineata, la cate antibiotice si alte tampenii ati incercat... cateva picaturi de urina ce mai conteaza. Poate va ajuta totusi sa mai ameliorati problemele si cine stie poate chiar sa va vindecati.
Eu beau in fiecare dimineata... a fost mai greu la inceput dar m-am mai obisnuit... Deocamdata trec printr-o perioada mai buna cu prostata.... doar din cand in cand mai am unele dureri usoare asa ca nu imi pot da seama foarte bine cat de mult ma ajuta bautul urinei.
Pentru mai multe informatii va recomand cartea... costa doar 30 lei cu tot cu transport... la cati bani ati aruncat pe medicamente si doctori mai dati si 30 lei pe o carte (folositoare in opinia mea).
Bafta si sanatate.
avatar
brahmachari

Sex : masculin Mesaje : 109
Data de inscriere : 21/01/2011
46
Localizare : Pitesti

Sus In jos

Re: Terapia cu urina

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum